hits

kimi

velkommen til min blogg

Oslo

 • Publisert: 24.09.2016, 20:23
 • Kategori: Blogg
 • da var men kommet hjem fra Oslo-turen (kom hjem på tirsdagen). Jeg har storkosa meg i Oslo vi besøkte mye, så mye og fanga mange pokemon.

  Fredagen: vi tokk flyet fra bardufosslufthavn klokka 11:20. Jeg og mamma ankom Gardemoen 13:10 og tok flytoget til Asker der Onklene min hentet oss. Vi bodde hos han og to av søskenbarnene mine helt til tirsdagen. Onkel hadde to søte hunder. en pomerian og en chihuahua. Dem var så søt. til middag spiste vi taco. på kvelden dro jeg og det minste søskenbarnet mitt til noe som het Slemmestad lysfestival som  var bare noen boder som solgte lys greier og ledd lys horn og ører. det var opra der #høreneminevilletaselvmord.

  Lørdag: Jeg, mamma og det minste søskenbarnet mitt tro til tusenfryd. vi tok mange karuseller og bilder. her er alle vi tok: sverre, ragnarok, thor med hammeren, tømmer stupet,  en sånn vikingbåt som gikk opp og ned, en som marihøne greie, super splash, loopen og fin karusellen.

  Søndagen: vi til frogneparken på pokemon jakt der mamma fant en mr.mime, onix, jynx. jeg fant ingen nye. han kjørte til holmekollen så jeg kunne se den. 

  Mandag: Onkel kjørte meg og mamma til Oslo s der vi var på shopping og for å se ting. jeg hadde lage liste over hva jeg ville se i oslo. vi fikk sett alt og gjort alt. slotte, stortinget, hotel cesár, operaen, pascal`s butikk, burger king. På operan fikk jeg mr.mime og ved burger king fikk jeg nidoqueen.

  Tirsadag: kjørte onkel meg og mamma på rikshospitalet for kontrollere spalten, kjeven, lungene og hørselen alt var fint så jeg slapp å operere. da jeg og mamma tok farvel med onkel og dem. han kjørte oss til nasjonalteaterstajon der vi trudde vi skulle til ta toget til Gardemoen men vi hadde 5 timer til vi skulle være på Gardeoen så jeg og mamma gikk for å se alt vi så på lørdagen på nytt og igjen fikk jeg mr.mime på operan for en flax. sorry sia jeg ikke har vært så aktiv på bloggen min. ikke glem å legg igjen en kommentar.  Her er noen av bildene jeg tok i Olso. 
   

   

   

   

 • Publisert: 24.09.2016, 20:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Jaja

  25.09.2016 kl.19:39

  Æ skjønte at du var på tusenfryd

  kim-andré

  25.09.2016 kl.19:44

  Jaja: yaaaaas.

  Skriv en ny kommentar